9 mea e tatau ona e iloa e uiga i vacuum Chucks

l1

Malamalama pe faʻafefea ona galue vacuum chucks, ma pe faʻapefea ona faʻafaigofie lou olaga.

Matou te taliina fesili e uiga ia matou masini i aso uma, ae o nisi taimi, matou te maua atili le fiafia i a matou laulau masini.E ui o laulau gaogao e le o se mea e le masani ai ile lalolagi ole masini CNC, ole MEIWHA e faʻafeiloaʻi i latou i se auala ese, ma avea ai i latou ma mea faʻatau e maua i se masini.

 

O lenei fetuunaiga tulaga ese e sau ai le tele o fesili, ma matou te fiafia e tali!Se'i o tatou oso sa'o ile fa'a'ese'ese ole fa'asolo ole MEIWHA ile vacuum workholding ma va'ai pe o le fofo sa'o mo oe.

 

1. E Fa'afefea ona Fa'atino le Lau'a'ai Vacuum?

O mataupu faavae o loʻo galue ai le matou laulau vacuum system e le ese mai isi.O lo'o fa'apipi'i lau mea faigaluega i luga o se mamanu alumini malo ma fa'asusu i lalo ma se pamu mama, o le i'uga, o lo'o pipii mau i le mea.E sili ona aoga lenei mea mo mea manifinifi, lapopoa, lea e maua ai e auala masani o le pipii i'uga le lelei.O le mea lea e muta ai mea tutusa, e ui lava.

2. O le a le Mea e Fai e le Pepa Manifinifi?

Masalo o fesili sili ona taatele ma fenumiai o le mea lea e fai e le substrate layer ia tatou laulau vacuum.Toeitiiti lava o isi mamanu uma o le vacuck chuck, e mana'omia le fa'apipi'i o se kesi i le pito i luga o le ipu ina ia fa'amaufa'ailogaina i le mea faigaluega - e mautinoa ai le itiiti o le gaogao gau, ma le malosi o le pipii.O le pito i lalo o lenei mea e sau mai ona tapulaʻa faʻapitoa - talu ai o le gasket e manaʻomia mo se faʻamaufaʻailoga malosi, afai e tipi le vaega, e leiloa atoa le masini, ma o le vaega ma le meafaigaluega e faʻatatau mo le talone.

 

Ulufale i le Vacucard – ose fa'apa'u fa'apa'u i le va o le mea faigaluega ma le laulau vacuum e maua ai le tele o fesili.Pe a faatusatusa i se laulau gaogao masani, e le faalagolago le MEIWHA i se gasket mo se malosi malosi, ae o le Vacucard layer e faagesegese ai le tafe o le ea i luga o le mea faigaluega ma faʻasalalau le vacuum i lalo ifo o le vaega.Pe a fa'apipi'i ma se pamu gaogao talafeagai (sili atu i lena mulimuli ane) o le Vacucard layer e mafai ai ona fa'amama i so'o se mea e mana'omia, tusa lava pe tipi se vaega, fa'ataga ai le fetu'una'i maualuga ma le seti la'ititi.

3. O le a le Lapopoa pe Laiti e Mafai Ona Avea ai Vaega?

O lo'o i ai le lautele lautele o lapopoa e talafeagai mo vaega gaogao - mai le la'ititi e pei o le Ladybug, po'o le lapo'a e pei o le laulau atoa o le masini, e tofu lava ma lona lelei.Mo vaega tetele, o le vacuum o le auala sili ona vave ma sili ona faigofie e faʻamautu ai mea i luga ole laiga e aunoa ma le tiga o le ulu o le faʻapipiʻiina o mea faʻapipiʻi ma e tatau ona faʻapipiʻi ma le faaeteete.

Mo vaega laiti, o le lelei o le mafai lea ona faʻapipiʻi le tele o fasi pepa mai se laupepa e tasi.E iai fo'i le tele o a tatou mea fa'apipi'i, Vacucard +++, o lo'o i ai se fa'apipi'i fa'apipi'i e fesoasoani i le uuina o vaega laiti fa'aopoopo ina ia mautinoa e tumau pea mo le tipi mulimuli.

l2

4. O le a le tele o le malosi o le pipii e saunia?

 

O se tasi lea o fesili e sili ona ou fiafia i ai e taliina aua ua ou iloa le faasaienisi i tua atu!O le mafua'aga e pipii ai vaega o le masini masini e le ona o le susua i lalo, ae o le tele o le mamafa i luga.A e tosoina se masini mimiti i lalo o lau mea faigaluega, o le malosi o loʻo taofia ai o le mamafa moni o le ea.

Talu ai o loʻo i ai se eseesega tele i le mamafa mai lalo o le vaega (25-29 inHg) faʻasaga i le pito i luga o le vaega (14.7 psi i le maualuga o le sami) o le taunuuga o se u maʻaʻa i luga o le vacuum chuck.O le fa'avasegaina o le malosi o le pipi'i na'o oe ose galuega faigofie - na'o le ave o le pito i luga o lau mea ma fa'atele i le mamafa o le ea i lou maualuga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 9 inisi sikuea sikuea o meafaitino e 81 sikuea inisi le lautele, ma o le mamafa o le ea i luga o le sami e 14.7psi.O lea la, 81in² x 14.7psi = 1,190.7 lbs!Ia mautinoa, e sili atu ma le afa tone o le faʻapipiʻiina o le mamafa e lava mo le uuina o vaega i luga o se DATRON.

Ae faapefea vaega laiti?O le inisi sikuea sikuea e na'o le 14.7 lbs le malosi o le pipii - e faigofie ona manatu e le lava mo le uuina o vaega.Ae ui i lea, o le mea lea e maualuga ai le RPM, faʻaogaina lelei o meafaigaluega tipi, ma le Vacucard+++ e mafai ona faʻamautinoa iʻuga faʻalagolago pe a tipiina ni vaega laiti ile vacuum.I le tautalagia o le fa'aogaina lelei o meafaigaluega tipi...

 

5. Pe ou te manaʻomia le Faʻaitiitia o aʻu Fafaga ma Saosaoa?

O le tele o taimi, o le tali e leai.O le fa'aogaina o meafaigaluega tipi sa'o ma le fa'aogaina o le RPM i luga ole paipa e mafai ai ona viliina e aunoa ma ni tapula'a.Ae peitai, a oo mai i lalo i le tipiina o le vaega i luga o le pasi mulimuli, e tatau ona totogi nisi faʻaopoopoga.O le a le tele o le vaega o le a totoe pe a tipi ese le vaega, pe o le a le tele o meafaigaluega o loʻo faʻaaogaina, ma ala meafaigaluega na faʻaaoga muamua e oʻo atu ai i lena tulaga o faʻamatalaga taua ia e mataʻituina.

O nai togafiti laiti e pei o le tipiina o se fa'amau i lalo i le fa'asolo mai le fa'asolo, tu'u le pa'u i tua nai lo taga, ma le fa'aogaina o mea faigaluega aupito itiiti o lo'o avanoa o ni auala faigofie uma ia e fa'amautinoa ai se fa'agaioiga saogalemu.

 

6.E Faigofie le Seti?

E pei lava o isi a matou mea faigaluega, o la matou masini vacuum chuck e matua faigofie lava ona seti.I le taimi o le faʻapipiʻiina muamua, e manaʻomia ona tuʻu le pamu mama, palama, ma faʻaogaina e se eletise.I le fa'aogaina o le conical grid system, e fa'apipi'i ai le laulau vacuum, fa'apalapala ma fa'amaoni i le masini, ona mafai lea ona aveese ma toe fa'apipi'i i se tulaga maualuga o le toe fa'aleleia.Talu ai o le sapalai gaogao o lo'o fa'asolo atu i le pito i lalo ole laulau masini, e leai ni fa'agaau e fagatu ai - faia le setiina o se poto fa'apipi'i ma ta'alo.

 

A maeʻa lena, o le tausiga e faigofie ma e le masani ai.E ese mai i le mulimulitaia o fautuaga a le kamupani gaosi oloa mo le tausiga o le pamu, atonu e te mana'omia i nisi taimi le sui o se kesi po'o se faamama… O le mea lena.

Talosia ua taliina e lenei lisi nisi o au fesili umi e uiga i galuega gaogao.Afai e te manatu o le gaogao gaogao atonu o le tali lea i lau fa'afitauli tau gaosiga, vala'au mai!

l3


Taimi meli: Oke-14-2021